OP ROOZE heeft vanwege haar specialisatie op het gebied van stemsystemen veel ervaring met diverse audiovisuele apparatuur en evenementenlocaties. Indien gewenst kan OP ROOZE u dan ook bijstaan in het vinden van een geschikte locatie of de (technische) invulling van uw evenement voor rekening nemen. Daarnaast kunt u bij OP ROOZE terecht voor de verhuur en verkoop van apparatuur.

Evenementorganisatie
Bij een technische invulling kunt u denken aan beeld en geluid, maar ook bij het inhuren van deejay’s of artiesten, aankleding van de zaal of talloze andere zaken waar u bij het organiseren van uw evenement mee te maken krijgt, kan OP ROOZE voor u bemiddelen. Grote kennis van de verschillende mogelijkheden maakt vaak creatieve en innovatieve oplossing mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan het projecteren van schermen op een ballon.

OP ROOZE denkt graag met u mee hoe uw programma gevisualiseerd kan worden en werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Met andere woorden wij houden niet van krakende microfoons, slechte belichting, onscherpe projectoren en andere zaken die het uw spreker knap lastig kunnen maken! Bij grotere projecten maken wij tevoren een digitale 3D schets van de opstelling. Zo komt u nooit voor onplezierige verrassingen te staan.

Verhuur/verkoop
De voor de stemsystemen van OP ROOZE gebruikte apparatuur kan ook gebruikt worden voor overige presentaties, al dan niet in combinatie met een stemsysteem. OP ROOZE verzorgt naast de verhuur van deze apparatuur desgewenst ook vaste installaties. Tegen scherpe prijzen kunnen wij uw evenementenlocatie of uw vergaderruimte inrichten met de nieuwste presentatiemiddelen, zoals:

Smart board
Smart board
Informatiezuil
Informatiezuil
Plasmascherm
Plasmascherm
Info easy
Reclamescherm

Locatie High Tech Campus
Indien gewenst kan OP ROOZE ook de locatie van uw evenement voor u regelen. Wij zijn bekend met een groot aantal zalen(complexen) in Nederland en de rest van Europa. Op basis van uw wensen doen wij u enkele voorstellen. Met een aantal locaties, zoals de High Tech campus te Eindhoven, heeft OP ROOZE goede ervaringen opgedaan en vaste afspraken mee kunnen maken.


Partners

Doordat wij onze vakgenoten goed kennen, weten wij altijd de beste prijs voor u te regelen. Makkelijk toch? Een totaaloplossing voor uw evenement bij één bedrijf.
OP ROOZE werkt uitsluitend met de beste bedrijven uit de branche en heeft in de loop der jaren een prettige samenwerking opgebouwd met o.a.: