OP ROOZE heeft de afgelopen jaren in opdracht van de meest uiteenlopende klanten gewerkt, altijd naar volle tevredenheid. Veel klanten kiezen dan ook steeds opnieuw voor OP ROOZE:

Meester Ontwerpers
Als vormgevers van de meest conceptuele evenementen werken wij uitsluitend met OP ROOZE. Zij zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden, volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en last but not least is OP ROOZE in staat om - net als wij - Out of the Box te denken!
Zo realiseren we samen steeds met groot succes het jaarlijkse HRM event voor de politie (zie foto's rechts).

Young Works
Als bureau voor jongeren- communicatie maakten wij onder meer een Stemquiz op maat voor de Utrechtse jongerendenktank U-shake en de gemeente Utrecht. Meer dan 40 politici en 40 jongeren tussen de 12 en 22 jaar namen het tegen elkaar op in een interactieve quiz waarin verkiezingsthema's centraal stonden. De jongeren en politici konden de antwoorden tijdens de quiz doorgeven middels stemkastjes, waardoor er direct resultaat was en er twee winnaars konden worden aangewezen.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Deze winnaars hebben als prijs een bezoek gebracht aan de NOS, die de avond presenteerde.
In 2010 zijn de gemeenteraads- verkiezingen. Voor politici in is het belangrijk om te weten wat er op dit moment bij jongeren speelt rond thema's als identiteit, vrije tijd, sport, werk, inkomen, veiligheid en opleiding. Tijdens de
U-shake Stemquiz kregen politici uit Utrecht hier antwoord op door middel van vragen, filmpjes en korte gesprekken met jongeren.

Celsius consulting
In de afgelopen jaren heb ik in mijn functie als management consultant verscheidene malen gebruik gemaakt van de stemsystemen van OP ROOZE. Ik kwam op dit idee via een oud-collega. Zij had stemkastjes ingezet om meningen te peilen als start bij een verandertraject.

Naast dat het stemmen interactief is, biedt het de mogelijkheid om de materie helder en duidelijk te behandelen. Tevens doet deze methode recht aan ieders kennisniveau. Voor deelnemers die al over een redelijke kennis beschikken, is het een toets. Voor deelnemers waarvoor de stof vrij nieuw is, is het een moment om de informatie tot zich te nemen. Daarnaast biedt deze methode de mogelijkheid om bijeenkomsten zo uniform mogelijk te laten plaatsvinden. Wanneer bijvoorbeeld iedere groep door de eigen manager geïnstrueerd moet worden, zorgen de multiple choice vragen voor een identieke basis.
Als afsluiting van de bijeenkomst kunnen de stemkastjes uiteraard worden gebruikt om een evaluatie van de bijeenkomst te houden. Deze methode is de afgelopen jaren met succes toegepast bij o.a. Eneco Infra en USG People.

Younjoo Streefland
Celsius consulting