OP ROOZE is één van de grootste audiovisuele bedrijven op het gebied van stemapparatuur. Door de jaren heen zijn wij een vaste en betrouwbare partner geworden voor vele verschillende organisatiebureaus in Nederland maar ook over de grens. In ons vakgebied staan wij bekend als een bedrijf waar het materiaal altijd goed verzorgd is en met zorg wordt behandeld. Maar ook de klant zijn wij nooit uit het oog verloren! OP ROOZE gelooft in helderheid en transparantie en biedt u ook de nieuwste technieken aan tegen de scherpste prijzen.

U kunt bij OP ROOZE terecht voor:
· Stemsystemen
· Audiovisuele Media
· Vaste installaties op locatie
· Interactieve Presentaties (Smart board)
· Organisatie van uw evenement

Doordat OP ROOZE al deze facetten kan samenvoegen, ontstaat een perfecte afstemming van de communicatie, uitstraling en apparatuur. Zo biedt u niet alleen een evenement dat voldoet aan alle verwachtingen van de bezoekers, maar kunt u ook bouwen op een realistische begroting. Een zorgvuldige voorbereiding en duidelijk overleg zijn de sleutels voor het vloeiend laten verlopen van het project.

Marcel RoozeHoe het begon
Rond 1990 werd het stemmen via stemsystemen in Nederland geïntroduceerd. Marcel Rooze was hier vanaf het begin bij. Het systeem was destijds bedraad. Tegenwoordig werken we met het draadloze stemsysteem op radiosignaal; het zogenaamde IVS (Interactive Voting System). Ook is er steeds meer mogelijk. Met de IVS-Professional stemsoftware en de toevoeging van een chipcard IVS-ID (geïdentificeerd stemmen) kunnen wij een schat aan informatie voor uw bedrijf verzamelen of tijdens een informele bijeenkomst een leuke quiz spelen.
Duurzaam

OP ROOZE vindt duurzaamheid belangrijk en houdt daarom zoveel als mogelijk rekening met het milieu. Er wordt zo min mogelijk gewerkt met papier en goed op stroomverbruik gelet. Zodra in Nederland de elektrische bestelbus verschijnt, zult u OP ROOZE hier als een van de eersten in zien rijden! Herkent u zich in onze groene stijl? Dan hebben we er nog een reden bij om u zo snel mogelijk de hand te schudden.