STEMMEN: Maatwerk

Het komt wel eens voor dat onze klanten iets anders willen dan het stemmen met stemunits. Wij proberen dan samen met u naar een oplossing te zoeken en wanneer mogelijk, programmeren wij de software op maat.
Op deze manier zijn reeds een aantal specifieke toepassingen gecreëerd:

Beurs – stellingen / mini enquête

Op een beursstand kunt u uw klanten om hun mening vragen over uw product(en) of organisatie. Desgewenst krijgt u na iedere vraag een totaalresultaat van de gehele dag of meerdere dagen.
Het scherm is een touchscreen. De computers zijn zo ingericht dat u alleen de stroom aan hoeft te zetten, de computer zal het gewenste programma vanzelf opstarten.

MaatwerkMaatwerk

Het touchscreen kan geleverd worden op een plexiglas zuil of in de stand ingebouwd worden. Het is ook mogelijk het touchscreen op meerdere schermen te tonen of te projecteren. De dia's kunnen wij voor u ontwerpen in uw huisstijl. printzuil

Ingang ruimte - plattegrond of informatie (printbaar)

OP ROOZE ontwikkelde een printzuil met touchscreen, bij uitstek geschikt voor het tonen van een (interactieve) plattegrond of informatie voor de deelnemers. Doordat bezoekers zelf kunnen kiezen of zij iets willen printen of niet, bespaart u uiteindelijk drukkosten bij een drukker. Wij adviseren u de zuil bij de ingang te plaatsen, zodat de bezoekers deze niet kunnen missen!

Door haar touchscreen is de printzuil eveneens geschikt voor stellingen of een mini enquête.

Posterruimte – printen digitale poster

De printzuil van OP ROOZE wordt regelmatig ingezet als toevoeging bij een zgn. 'Posterwalk'. De posters die te zien zijn in de posterruimte zijn tevoren met nummer en naam in de computer gezet. Bezoekers kunnen vervolgens een print van de poster afdrukken bij de zuil.

Deze ‘leuke’ extra toepassing wordt vaak door een sponsor ingezet.  Het is mogelijk de zijkanten en voorkant van de printzuil van een A3 formaat reclameposter te voorzien.


Benieuwd wat OP ROOZE nog meer voor u kan betekenen? Klik hier!