STEMMEN: Op afstand

OP ROOZE heeft ook de mogelijkheid om met behulp van het internet te stemmen. Dit kan zijn op een aantal vaste locaties waar een medewerker van OP ROOZE met stemunits voor het publiek aanwezig is. De ontvangers worden via het internet met elkaar in verbinding gebracht en op een centrale locatie, of op alle stemlocaties, worden de gecombineerde resultaten weergegeven. Indien gewenst kunnen camera’s worden ingezet, zodat men op de verschillende locaties de anderen kan zien. OP ROOZE heeft hier verschillende oplossingen voor.

LiveVOTE©
Nieuw bij OP ROOZE! Voor het LiveVOTE© systeem wordt op het internet een beveiligde omgeving gecreëerd waar personeel of door u geselecteerde personen via de eigen computer kunnen stemmen. Door een wachtwoord en inlogcode te gebruiken krijgt de stemmer toegang en kan zijn of haar stem uitbrengen. De uitgebrachte stemmen worden over een tevoren vastgestelde periode verzameld en kunnen worden opgeteld om bijvoorbeeld te bepalen hoeveel % voor of tegen is of voor verdere analyse.

Deze manier van stemmen wordt veel gebruikt bij multinationals die kantoren op verschillende locaties in Nederland of over de hele wereld hebben. Zij kunnen op deze manier snel informatie inwinnen.